Hur kan jag bidra?

Hur gör jag för att bidra?

Du kan enkelt bidra genom att sätt in pengar på något av Stiftelsen Rotary Hjälpers insamlingskonton.

Bank- och plusgiro
Använd Bankgiro 900-2973 eller PlusGiro 900 297-3 när du betalar in dina pengar.

swish-logo-utan-bakgrund

Swish
Du kan även bidra genom att sätta in pengar via Swish.
Swisha till nummer 1235935101 – och ange valfritt belopp.

Månadsgivare

Stöd Rotarys organisationer med månadsgivande!

Vill du sätta upp ett månadsgivande med ditt betalkort och ge valfri summa till Rotary Doctors Sweden, Shelter Box Sweden och Rotarys U-fond, eller stödja kampen mot Polio? Gå till sidan pennybridge.org – en svensk digital insamlingstjänst som drivs bla av rotarianer.

På Pennybridge’s förstasida, klickar du på fliken Ändamål. Skriv Rotary Sverige i sökfältet. Välj vilket månadsbelopp du vill skänka, och därefter Starta månadsgivande – du skapar sedan ditt inloggningskonto där du fyller i nödvändiga uppgifter.

I samband med att ditt kort registreras blir 1 kr reserverad. Ditt konto har alltså inte debiterats och reservationen släpps igen efter några dagar.

Pengarna dras den tredje sista dagen varje månad.

Om du istället vill välja månadsgivande för att stödja kampen mot Polio (Polio Plus), skriv Utrota Polio i sökfältet. Välj månadsbelopp, och därefter Starta månadsgivande – du skapar sedan ditt inloggningskonto där du fyller i nödvändiga uppgifter. Pengarna går då till Rotary Hjälper som redovisar dessa till The Rotary Foundations polioprogram.

Gå direkt till Pennybridge för månadsgivande:

Månadsgivande

Autogiro
Genom din bank (kontor eller Internetbank) kan du skapa ett s k medgivande för stående överföring till Rotary Hjälper. Då dras den summa du vill överföra varje månad från ditt bankkonto.

Ändamål
Om du som givare vill att medlen ska gå till något speciellt insatsområde så ange detta när du sätter in pengarna.

1. De ändamål som Rotary Hjälper fokuserar på är: utrotningen av polio (PolioPlus), fredsforskningen (Peace Center), samt övriga ändamål (Förebyggande och behandling av sjukdomar, Vatten och sanitet, Mödra- och barnavård, Grundläggande utbildning samt läs- och skrivkunnighet och Ekonomisk utveckling och samhällsutveckling) där ditt bidrag går till The Rotary Foundations Årliga Fond (”Annual Fund” – läs mer på http://dokument.rotary.se/219SV12.pdf)

Bidrag från Rotaryanknutna personer
Om bidraget kommer från en rotarian, en Rotaryklubb eller ett Rotarydistrikt, och om man angett sitt medlems-, klubb- eller distriktsnummer, så redovisar Rotary Hjälper detta till The Rotary Foundation (TRF), varmed givaren får tillgodoräkna sig PHF-poäng (Paul Harris Fellow).

Välkommen att kontakta oss om du har fler frågor!

annons-a4-polio-liggande-kryckor